art icon contact

art icon sitemap

art icon print

 
+

Bestelling streekproducten

Zowel diensten en medewerkers van lokale besturen (arrondissement Leuven en provincie Vlaams-Brabant), als bedrijven en particulieren kunnen hier streekpakketten bestellen. De pakketten kunnen worden afgehaald bij IGO in Holsbeek of Tienen, of worden geleverd in afspraak met de Streekwinkel.

Streekpakketten van IGO = drie extra troeven

  • Je schenkt of proeft producten uit eigen streek
  • Je ondersteunt sympathieke kleinschalige initiatieven uit de streek die met heel hun hart, als culturele ambassadeurs hun producten op de markt brengen.
  • Jouw pakketten worden met veel zorg samengesteld door mensen met een grote afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Je biedt hen structuur en werkervaring.

Kant en klaar...

Je kan kiezen voor een kant en klaar pakket (degustatiepakket, aperitiefmand, ontbijt, halve meter streekbier,...). Deze bevatten voor elk wat wils en zijn dus ideaal als origineel cadeau, relatiegeschenk of voor eigen verwennerij. 

(klik op een foto voor de precieze samenstelling van de pakketten)

streekpakketten halewijn streekpakketten zoete bijen streekpakketten zonnebloem streekpakketten straffe streek
Halewijn € 29 Zoete Bijen € 29 Zonnebloem € 38 Straffe Streek € 50

Klik hier voor een ruime selectie speciale najaarspakketten vanaf € 10.

 

...of op maat 

Heb je speciale wensen (producten uit een bepaalde gemeente of streek, zonder alcohol, suikervrij, volgens een eigen thema, met een speciale verpakking,...), neem dan gerust contact op met ons. 

snel en eenvoudig online bestellen:

 

 

 
 
 
 

Designed & created by loft33