art icon contact

art icon sitemap

art icon print

 

Vlaamse energielening

OPGELET: lening aan 2% JKP kan nog maar ten laatste tot 15/12/2018 worden aangevraagd!

  • Tot 15.000 euro lenen

  • Terugbetaaltijd tot 8 jaar

  • Uitbreiding voor doelgroep

  • Uitbreiding voor verenigingen

 
 Energielening liggend

Klik op het logo hierboven voor een presentatie over de vernieuwde energielening. (probeer een andere browser als het niet meteen werkt)

 

Sinds 1 januari 2015 kan je via het energiehuis in jouw gemeente de Vlaamse energielening (vroeger FRGE-lening) aanvragen. Vlaanderen wil met deze lening iedereen in staat stellen om energiebesparende werken uit te voeren. Want dat is goed voor het milieu en voor jouw portemonnee! 

Energiehuis IGO behandelt niet alleen de leningaanvragen op een vlotte, transparante manier, maar geeft ook advies wat in elke situatie de interessantste energiebesparende maatregel is, rekening houdend met de kostprijs, de energiewinst en mogelijke premies. Daarnaast kan IGO ook hulp bieden bij het aanvragen en vergelijken van offertes.

IGO (*) verstrekt de leningen in alle gemeenten van het arrondissement Leuven:  

Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Bertem, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Diest, Geetbets, Glabbeek, Haacht, Herent, Hoegaarden, Holsbeek, Huldenberg, Keerbergen, Kortenaken, Kortenberg, Landen, Leuven, Linter, Lubbeek, Oud-Heverlee, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Tervuren, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo en Zoutleeuw.

In bijna alle gemeenten in Vlaanderen kan je via het plaatselijke energiehuis een energielening aanvragen. Kijk op www.energiesparen.be/energielening voor de gegevens van het energiehuis in jouw gemeente.

(*) IGO treedt op als energiehuis in het kader van de energielening en heeft een erkenning van kredietgever met sociaal doel. Op basis van de kredietlijn die IGO van het Vlaams Gewest ter beschikking heeft, kent IGO leningen voor energiebesparende maatregelen toe.

 OPGELET: geld lenen kost ook geld!

 
 
 
 

Designed & created by loft33

IGO respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen