art icon contact

art icon sitemap

art icon print

art icon login

 

Digitale infosessies & infoavonden

Gratis infoavonden voor wie gaat verbouwen

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de betrouwbare aannemers van Energiek Wonen en de inzet van een benovatiecoach geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO, Klimaatpunt, 3W-Plus, de Kringwinkel Hageland en de gemeenten je graag een duwtje in de rug.

Wil je meer weten over het aanbod van Energiek Wonen of over renovatiebegeleiding? Schrijf je dan in op één van de gratis digitale infoavonden van Energiehuis IGO.

Op dit moment zijn er geen infoavonden gepland. Hou deze pagina in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief IGO Info om op de hoogte te blijven.

 

Dit project is een samenwerking tussen:

20210210 banner logos infoavonden

 

Infovideo Energiek Wonen

Wil jij jouw energetische renovatie tot een goed einde brengen? Energiek Wonen selecteerde speciaal voor jou kwalitatieve en betrouwbare aannemers voor isolatie, beglazing en ramen, zonnepanelen, warmtepompen, en warmtepompboilers. Met dit initiatief geven Energiehuis IGO, Energiehuis 3Wplus, Klimaatpunt Pajottenland & Zennevalei en de gemeenten je graag een duwtje in de rug.

Ontdek het aanbod, ons werkingsgebied en onze contactgegevens op de pagina van Energiek Wonen.

 

Infovideo renovatiebegeleiding

Wil je meer weten over renovatiebegeleiding? In deze infovideo vertellen we je er iets meer over.
Extra informatie over renovatiebegeleiding vind je op de pagina van Energiehuis IGO.

Energiehuis IGO staat in voor het aanbod renovatiebegeleiding in de gemeenten Aarschot, Bertem, Bekkevoort, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Diest, Haacht, Herent, Holsbeek, Huldenberg, Keerbergen, Kortenberg, Kortenaken, Leuven, Linter, Lubbeek, Oud-Heverlee, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem en Tervuren.

Kringwinkel Hageland staat in voor het aanbod renovatiebegeleiding in Begijnendijk, Geetbets, Glabbeek, Hoegaarden, Landen, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo en Zoutleeuw.

 

Heb ik recht op premies? 

Ben je van plan te renoveren? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een aantal premies. Deze infovideo geef een overzicht van de geldende premies. 
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met het woonloket in jouw buurt

 

 
 
 
 
Lokale besturen

Designed & created by loft33

IGO respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen