art icon contact

art icon sitemap

art icon print

art icon login

 

Vlaamse energielening

De Vlaamse energielening 

  • Tot 15.000 euro lenen

  • Terugbetaaltijd tot 10 jaar

  • vrij uitgebreide doelgroep

  • JKP van 0%
 Energielening liggend

Bekijk een presentatie over de energielening
 

Sinds 1 januari 2015 kan je via het energiehuis in jouw gemeente de Vlaamse energielening (vroeger FRGE-lening) aanvragen. Vlaanderen wil met deze lening mensen die tot de doelgroep behoren in staat stellen om energiebesparende werken uit te voeren. Want dat is goed voor het milieu en voor jouw portemonnee! 

Energiehuis IGO behandelt niet alleen de leningaanvragen op een vlotte, transparante manier, maar geeft ook advies wat in elke situatie de interessantste energiebesparende maatregel is, rekening houdend met de kostprijs, de energiewinst en mogelijke premies. Daarnaast kan IGO ook hulp bieden bij het aanvragen en vergelijken van offertes.

IGO (*) verstrekt de leningen in alle gemeenten van het arrondissement Leuven:  

Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Bertem, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Diest, Geetbets, Glabbeek, Haacht, Herent, Hoegaarden, Holsbeek, Huldenberg, Keerbergen, Kortenaken, Kortenberg, Landen, Leuven, Linter, Lubbeek, Oud-Heverlee, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Tervuren, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo en Zoutleeuw.

In bijna alle gemeenten in Vlaanderen kan je via het plaatselijke energiehuis een energielening aanvragen. Kijk op de website van Vlaanderen voor de gegevens van het energiehuis in jouw gemeente.

(*) IGO treedt op als energiehuis in het kader van de energielening en heeft een erkenning van kredietgever met sociaal doel. Op basis van de kredietlijn die IGO van het Vlaams Gewest ter beschikking heeft, kent IGO leningen voor energiebesparende maatregelen toe.

 OPGELET: geld lenen kost ook geld!

Meer weten? 

Johan Eyben
johan.eyben@igo.be 
016 31 18 66

 
 
 
 
Lokale besturen

Designed & created by loft33

IGO respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen