art icon contact

art icon sitemap

art icon print

 

Wonen aan de Demer

 

In de kijker:

  • In het voorjaar van 2017 lanceerde de provincie Vlaams-Brabant samen met IGO, Pajopower, 3Wplus en de Kringwinkel Hageland, provinciale groepsaankopen voor zonnepanelen en dakisolatie. Sinds 16 april 2018 kan je als inwoner van Vlaams-Brabant ook intekenen op een provinciale groepsaankoop voor (spouw)muurisolatie en een groepsaankoop voor isolerende ramen.  Meer info op www.vlaamsbrabant.be/groepsaankoop

  • Hervorming verkooprecht sinds 1 juni 2018. Lees er hier meer over.

  • Klanten Belpower moeten op zoek gaan naar een andere energieleverancier. Doe de V-test of kom hiervoor langs bij het woonloket. Meer info over de situatie vind je hier.

 

Wie zijn we?

Wonen aan de Demer is het intergemeentelijk woonproject van de gemeenten Aarschot, Diest en Scherpenheuvel-Zichem. Het project wordt gefinancierd door Wonen-Vlaanderen, de provincie Vlaams-Brabant en de deelnemende gemeenten.

Wonen aan de Demer levert verschillende diensten aan de gemeente en haar inwoners: informatie over wonen en premies, woningkwaliteit, leegstand en woonbeleid.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief!

 

2016 Woonprojecten facebook Volg ons op Facebook!          2016 Woonprojecten twitter Volg ons op Twitter!          2016 Woonprojecten googleplus Volg ons op Google+!

 
 
 
 

Designed & created by loft33

IGO respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen