art icon contact

art icon sitemap

art icon print

art icon login

 
+

Organisatie kinderopvang

IGO organiseert en coördineert opvang voor schoolgaande kinderen in naam van de opdrachtgever. Als uitvoerder van de kinderopvangprojecten Hib-Hop in Herent, Hop-la! in Haacht en BIKO in Bierbeek, bewijzen we dagelijks een betrouwbare partner te zijn voor lokale besturen.

Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling van kinderen en medewerkers dragen wij hoog in het vaandel. Wij werken daarom met bekwame begeleid(st)ers die kunnen rekenen op ondersteuning van een coördinatieteam en een medewerker personeel en kwaliteit. Daarnaast maken we gebruik van het registratiesysteem i-School, waardoor de registratie van de aanwezigheden en de facturatie zeer efficiënt verlopen. Zo blijft er meer tijd en ruimte over voor aandacht voor de kinderen.

IGO biedt oplossingen op maat voor allerlei mogelijke partners: naast lokale besturen werkt IGO graag samen met andere partners zoals bijvoorbeeld bedrijven en scholen. Onze ervaren medewerkers ondersteunen jou graag in jouw dagelijkse zoektocht naar kwaliteitsvolle vrijetijdsbesteding en opvang van kinderen.

 

Meer weten?

Stuur een e-mail naar de regionale coördinator kinderopvang via kinderopvang@igo.be of bel Beriel Mertens op 0497 31 11 67.

 
 
 
 
Lokale besturen

Designed & created by loft33

IGO respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen