art icon contact

art icon sitemap

art icon print

art icon login

 
+

Aanleg en onderhoud van natuurlijke speeltuinen

Heerlijk ravotten, hutten bouwen en spelen in en met de natuur: kinderen hebben ruimte nodig om hun fantasie de vrije loop te geven. En dat kan perfect in een natuurlijke speeltuin

HOEKSKE AF NIEUWSBRIEF 20180428 INL opening speelbos Hunberg 5

IGO staat klaar om lokale besturen, scholen, initiatieven buitenschoolse opvang, jeugdbewegingen en andere organisaties bij te staan bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van natuurlijke speeltuinen. Onze ervaren medewerkers ontwerpen en installeren leuke, uitdagende en natuurlijke speelmogelijkheden en dat met respect voor jouw wensen, de veiligheidsvoorschriften en de natuur. 

Ook na plaatsing is IGO de ideale partner voor het onderhoud van de speelzones. We snoeien en maaien waar nodig, herstellen de natuurlijke speelelementen en voeren indien gewenst op afgesproken tijdstippen nieuw hakselhout aan. Zo houden we jouw natuurlijke speeltuin in topconditie.

Offerte aanvragen?

Wil jij ook een natuurlijke speeltuin laten aanleggen door IGO, of wil je meer informatie? Stuur je aanvraag naar opdrachten@igo.be of bel Bruno Roussel, deskundige offertes, op het nummer 0498 17 32 85.

20180309 DIT INL speelbos molenstede aanleg en afwerking 11

20190506 AAT INL speelweefsel Langdorp

 

 

 
 
 
 
Lokale besturen

Designed & created by loft33

IGO respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen