art icon contact

art icon sitemap

art icon print

art icon login

 
+

De klimaatmobiel

Met ‘Klimaatnetwerk Vlaams-Brabant’ zet IGO zich samen met de provincie Vlaams-Brabant, 3Wplus, Pajopower en Kringwinkel Hageland in voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. IGO is verantwoordelijk voor 13 gemeenten: Bertem, Bierbeek, Boortmeerbeek, Haacht, Herent, Huldenberg, Keerbergen, Kortenberg, Leuven, Lubbeek, Oud-Heverlee, Rotselaar en Tervuren.

 

Een energie-efficiënte renovatie. Heel wat mensen willen wel, maar weten niet hoe er aan te beginnen. Als lokaal bestuur kan je je inwoners hierin ondersteunen. Schakel IGO's Klimaatmobiel in en geef hen zo de kans zich gratis te informeren bij een expert over een duurzame renovatie, lopende klimaatacties, het aanbod van Energiek Wonen en meer. Onze Klimaatmobiel zet zijn deuren open op lokale evenementen, in een wijk, op pleintjes... Kortom, waar je maar kiest.

Maak kennis met de klimaatmobiel 

Je huurt de klimaatmobiel al voor € 250/dag, inclusief verplaatsing en één uur permanentie van de renovatiecoach (€ 75 per extra uur). 
Extra informatie over de Klimaatmobiel vind je ook op de menukaart die de Provincie Vlaams-Brabant in samenwerking met haar partners opmaakte. 

20180518 LUK klimaatmobiel ter plaatse Linden 2De klimaatmobiel in Linden

Meer weten? 

Stuur een e-mail naar klimaatnetwerk@igo.be of bel Ronald Grobben op 016 35 29 70

 
 
 
 
Lokale besturen

Designed & created by loft33

IGO respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen