art icon contact

art icon sitemap

art icon print

 

Projectontwikkeling kinderopvang

IGO ondersteunt lokale besturen bij de ontwikkeling en realisatie van hun kinderopvangbeleid. Daarnaast organiseert en coördineert IGO opvang voor schoolgaande kinderen in naam van de opdrachtgever. Als uitvoerder van de kinderopvangprojecten Hib-Hop  in de gemeente Herent en Hop-la! in de gemeente Haacht, bewijzen we dagelijks een betrouwbare partner te zijn voor lokale besturen.

Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling van kinderen en medewerkers dragen wij hoog in het vaandel. Wij werken daarom met bekwame begeleid(st)ers die kunnen rekenen op ondersteuning van een coördinatieteam en een medewerker personeel en kwaliteit. Daarnaast ontwikkelden we QriKo, een digitaal registratiesysteem op maat. Dankzij het slim gebruik van een persoonlijke QR-code verloopt de registratie van opvangmomenten zeer efficiënt en blijft er zo meer tijd en ruimte voor aandacht voor de kinderen.

IGO biedt oplossingen op maat voor allerlei mogelijke partners: naast lokale besturen werkt IGO graag samen met andere partners zoals bijvoorbeeld bedrijven en scholen. Onze ervaren medewerkers ondersteunen jou graag in jouw dagelijkse zoektocht naar kwaliteitsvolle vrijetijdsbesteding en opvang van kinderen.

 

Contact

Carina Kenis
Regionaal coördinator kinderopvang
016 29 85 45
carina.kenis@igo.be .

 
 
 
 

Designed & created by loft33

IGO respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen