art icon contact

art icon sitemap

art icon print

art icon login

 

Vakantieopvang De Wip - Wat is De Wip?

Wat is De Wip?20190000 DEWIP Logo copy

De Wip is de vakantieopvang van IGO.

Met De Wip wilt IGO een antwoord bieden op de grote vraag van gezinnen naar kwaliteitsvolle kinderopvang tijdens de zomervakantie.

Alle schoolgaande kinderen van 2,5 tot 12 jaar zijn welkom bij De Wip, ongeacht hun woonplaats, school... We spelen allen samen. Waar nodig worden de activiteiten aangepast aan de leeftijd en/of de mogelijkheden van het kind. Op die manier willen we ieder kind de kans geven om deel te nemen aan de activiteiten, te spelen met vriendjes en ten volle te genieten van een leuke tijd.

 

Voor wie?

De Wip is er voor schoolgaande kinderen tussen 2,5 en 12 jaar.

Heeft jouw kind een specifieke zorgbehoefte? Neem dan vooraf even contact op met de coördinator. Samen bekijken we of en hoe we jouw kind een kwalitatieve opvang kunnen bieden.

Opgelet! Alle kinderen die naar de vakantieopvang willen komen, moeten vooraf geregistreerd en ingeschreven zijn in i-School. Zie 'Hoe inschrijven?'.

Wanneer?

Telkens van 8u tot 17u.
Wij willen je vragen om bij het brengen en ophalen van jouw kind(eren) zo veel mogelijk rekening te houden met de openingsuren van De Wip en met de opgebouwde spelmomenten en activiteiten. De activiteiten lopen elke dag van 9u tot 12u en van 13u tot 16u.

Waar?

Holsbeek Plein
In de parochiezaal - Klein Langeveld 30, 3220 Holsbeek.
Ingang via het plein, achteraan het gebouw.

Kostprijs?

 

1 kind

vanaf 2 kinderen gelijktijdig in de opvang

dagtarief

 € 12,00/kind € 9,00/kind

 

Maandelijks factuur

Maandelijks worden de facturen opgemaakt. Uit ecologische overwegingen geven wij de voorkeur aan een digitale factuurverdeling. Je zal dus een e-mail ontvangen met de factuur en het overzicht van de genoten opvang.

Fiscaal attest

De opvangkosten voor kinderen tot en met 11 jaar zijn fiscaal aftrekbaar voor maximum € 11,20 per dag. De fiscale attesten worden opgemaakt op basis van de betaalde facturen. Je ontvangt een attest in de maand mei van het volgende jaar. De verzendingswijze (digitaal of per post) is dezelfde als voor je facturen.

Wat meebrengen?

Alle kinderen brengen dagelijks de volgende zaken mee van thuis:

  • boterhammen voor ’s middags
  • 2 gezonde tussendoortjes en drankjes (water met of zonder grenadine is gratis te verkrijgen)
  • reservekledij
  • bij warm zomerweer: een pet, zonnemelk en eventueel zwemkledij en een badhanddoek
  • bij regenachtig weer: een regenjas en laarzen

De kinderen komen altijd in gemakkelijke speelkledij, aangepast aan het weer.
Zet zo veel mogelijk de naam van je kind in alle persoonlijke spullen.

Hoe inschrijven?

Alle kinderen die naar de vakantieopvang willen komen, moeten VOORAF geregistreerd en ingeschreven zijn in het opvangprogramma i-School (zie ‘inschrijven via i-School).

Ook de inschrijvingen voor de vakantiedagen zelf doe je online via www.i-school.be/login. Je vindt deze inschrijfmomenten terug in de opvangkalender.

Om praktische redenen worden de online inschrijvingen slechts gedurende een beperkte periode opengesteld.

Nadien kan alleen telefonisch nog geïnformeerd worden naar beschikbare plaatsen op het nummer 016 29 85 56.

De Wip beschikt over een beperkte capaciteit van 35 plaatsen voor alle openingsmomenten. Als de vraag groter is dan het aanbod, gelden datum en tijdstip van inschrijving als criterium om plaatsen toe te kennen.

Annuleren

Ingeschreven opvang wordt aangerekend. Bij ziekte van je kind of onvoorziene werkomstandigheden vragen we je om de coördinator hier zo snel mogelijk van op de hoogte te brengen. We vragen je om ons binnen de 3 eerstvolgende werkdagen een dokters- of werkgeversattest te bezorgen. Alleen in dit geval is de annulatie kosteloos.

 
 
 
 
Lokale besturen

Designed & created by loft33

IGO respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen