art icon contact

art icon sitemap

art icon print

art icon login

 

Buitenschoolse kinderopvang BIKO - Inschrijven via i-School BIKO

Wat is i-School?

Voor het aanmaken van gebruikersdossiers, het registreren van aanwezigheden in de opvang en het opmaken van de facturen werken we bij BIKO sinds januari 2021 met i-School. Om gebruik te kunnen maken van de opvang moet het dossier op i-School eerst volledig up-to-date zijn en moet het huishoudelijk reglement goedgekeurd worden.

Registreren op i-School

Ga naar www.i-school.be/biko/registreren en maak een gebruikersprofiel aan.

Beginscherm:
Selecteer de juiste dienst (BKO BIKO). Lees het aangepaste huishoudelijk reglement en vink 'gelezen en goedgekeurd' aan. Klik op 'Ga naar Stap 1'.

Stap 1:
Vul je gegevens in en druk op 'Ga naar Stap 2 (kind toevoegen)'.

Stap 2:
Vul de gegevens van je kind en de schoolgegevens in. Vul de medische informatie in en klik op opslaan. Voeg eventueel nog andere kinderen toe. Voeg de afhaalpersonen en de huisarts toe en klik op 'Opslaan'.

Stap 3:
Je krijgt een overzicht met al je ingevoerde gegevens. Selecteer het groene potlood om nog aanpassingen uit te voeren of selecteer de rode vuilbak om informatie te verwijderen. Klik vervolgens op 'Registreren'.

Stap 4:
Er wordt een e-mail verstuurd naar jouw e-mailadres om de inschrijving te bevestigen. Ga in jouw mailbox kijken of selecteer 'Klik hier om verder te gaan'.

Je krijgt nu je gebruikersnummer te zien. Bewaar dit nummer goed, want dit heb je later nodig om in te loggen (of om een nieuw paswoord aan te vragen). Kies een paswoord en bevestig het een tweede keer.

Met deze gegevens heb je via www.i-school.be/login voortaan toegang tot je ouderaccount. 

Is er nog iets onduidelijk? Bekijk dan hier de volledige handleiding.  

Inloggen op i-School

Zodra je een account op i-School hebt, kan je via www.i-school.be/login inloggen met je persoonlijke User-ID en paswoord. Op je persoonlijke pagina kan je alle gegevens nakijken en indien nodig aanpassen (contactgegevens, ophalers, medische informatie, school ... ), je facturen en fiscale attesten raadplegen, betalingen opvolgen ...

Gescheiden ouders

Ouders die gescheiden zijn en aparte facturen wensen kunnen via kinderopvang@igo.be een aanvraag indienen om één gezamenlijk i-Schooldossier aan te maken. Daarin kan aangegeven worden hoe de opvangkosten verdeeld moeten worden (in percentage of in functie van dagen). Zij krijgen dan elk een aparte factuur naargelang deze regeling.

Om vergissingen te vermijden raden wij aan om met één dossier te werken. Indien gescheiden ouders toch graag via aparte dossiers werken, neem dan eveneens contact op via kinderopvang@igo.be. Ouders zijn steeds zelf verantwoordelijk voor de correcte verdeling van de opvangkosten. Vermeld bij een apart dossier dus steeds duidelijk aan de begeleiding in de opvang aan wie de opvang die dag gefactureerd moet worden. Na het opmaken van de facturen worden er geen rechtzettingen meer gedaan. Eventuele geschillen dienen door de ouders onderling opgevolgd te worden.

 

 
 
 
 
Lokale besturen

Designed & created by loft33

IGO respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen